Agenda

Onze bijeenkomsten: informatief én gezellig

Ongeveer 12 keer per jaar organiseert Ondernemend Lansingerland bijeenkomsten voor leden. Stuk voor stuk bijeenkomsten met een 'nuttige gezelligheid': goed voor uw kennis én uw netwerk.

De bijeenkomsten van Ondernemend Lansingerland zijn divers: zoals golftoernooien, outdoor-evenementen, bezoek aan sportevents, een zomerfeest en de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst, bedrijfsbezoeken, thema-avonden met boeiende sprekers en interactieve lezingen.

Netwerken is een belangrijk onderdeel van onze bijeenkomsten. Onder het genot van een hapje en een drankje wisselt u van gedachten met andere ondernemers. U ontdekt wat er allemaal binnen de eigen gemeentegrenzen te vinden is. Het zal u verbazen welke ondernemingen er bij u in de gemeente gevestigd zijn...

06 september

Meet & Greet nieuwe raadsleden

Kennis maken met de nieuwe raadsleden van de gemeente Lansingerland.

Datum: 06 september 2018 | Tijd: 18:00:00 | Locatie: Boerderij Het Lansingerland Lees meer
Business Boost ING
24 september

BusinessBoost Experience

Laat je inspireren door Nederlandse topondernemers, leer wat nieuws tijdens één van de 4 workshops, zie wat anders op de Inspiratiemarkt, kom samen met andere ondernemers tot nieuwe ideeën tijdens de borrel.

Datum: 24 september 2018 | Tijd: 13:15:00 | Locatie: Nieuwe Luxor Theater Lees meer
16 november

Dag van de Ondernemer MKB-Nedeland

Dag van de Ondernemer MKB-Nederland

Datum: 16 november 2018 | Tijd: 00:00:00 | Locatie: o.v.b. Beercoo Schoonmaakgroep Lees meer
Volg ons ook via social media
volg ons op Facebook volg ons op Twitter volg ons op LinkedIn volg ons op GooglePlus Volg ons op Pinterest Volg ons op YouTube Volg ons op Vimeo