Drukke en gezellige nieuwjaarsreceptie bij Bergsche Plas

2018 is goed begonnen voor Ondernemend Lansingerland. De nieuwjaarsreceptie in restaurant Bergsche Plas aan de Rottebandreef in Bergschenhoek werd namelijk zeer goed bezocht én was bijzonder gezellig. Speciale gast was burgemeester Pieter van de Stadt, die het nieuwe boekje met speerpunten in ontvangst nam.

Voorzitter Jan Houweling van Ondernemend Lansingerland keek in zijn welkomstwoord eerst terug op 2017. Enkele hoogtepunten waren de Oostlanddag in oktober (waar leden van Ondernemend Lansingerland zeer goed vertegenwoordigd waren), de bijeenkomst bij Soccer Boys en de samenwerking met de gemeente binnen Economisch Platform Lansingerland en Economisch Platform Oostland.

Houweling keek ook vooruit. Zo zijn in maart de gemeenteraadsverkiezingen. Om de lokale politiek duidelijk te maken wat volgens Ondernemend Lansingerland nodig is voor een goede lokale en regionale economie werd een uitgave met speerpunten samengesteld. Die speerpunten zijn: duurzaamheid, bereikbaarheid, bedrijventerreinen, lokaal aanbesteden, samenwerking en het imago van de gemeente.

Het eerste exemplaar werd overhandigd aan burgemeester Pieter van de Stadt van Lansingerland. Die gaf aan de uitgave een goed initiatief te vinden. Volgens de burgemeester staan in een gemeente als Lansingerland rust en bedrijvigheid vaak op gespannen voet. Voor een gemeente is een goed ondernemersklimaat van vitaal belang, maar de stem van de burger lijkt soms zwaarder te wegen in de politiek. Van de Stadt vroeg Ondernemend Lansingerland en de aanwezige ondernemers dan ook vaak en luid van zich te laten horen.

De leden die aanwezig waren op de nieuwjaarsbijeenkomst hebben het boekje ontvangen. Was u niet aanwezig op onze eerste bijeenkomst van 2018? Dan krijgt u het boekje: “Speerpunten Ondernemend Lansingerland” toegestuurd.

Klik hier voor de foto’s van deze gezellige bijeenkomst.
Beelden: Studio Ariane Kok.

terug naar overzicht
Volg ons ook via social media
volg ons op Facebook volg ons op Twitter volg ons op LinkedIn