In the spotlight: Aad van Bohemen, Van Koppen en Van Eijk

In de rubriek 'In the spotlight' stelt een lid of partner van Ondernemend Lansingerland zich voor. Deze keer Aad van Bohemen, branchemanager Tuinbouw bij uitzendbureau Van Koppen & Van Eijk en bestuurslid Evenementen bij Ondernemend Lansingerland.


Wat doet Van Koppen & Van Eijk?

“We zijn een uitzendbureau, opgericht in 2003. Volgend jaar bestaat Van Koppen & Van Eijk dus vijftien jaar! We zijn gespecialiseerd in onder meer de tuinbouw, de food en de logistiek. In die laatste sector gaat het door de opkomst van online bestellen vooral om orderpickers. In Nederland hebben we in totaal vijfduizend medewerkers en in Polen nog eens drieduizend.”

Je bent bestuurslid van Ondernemend Lansingerland.

“Klopt. Van Koppen & Van Eijk is lid van veel ondernemersverenigingen: eigenlijk in elke gemeente waar we actief zijn. Dat is een goede manier om te netwerken en te weten wat er leeft bij ondernemers. Maar we zitten natuurlijk niet in het bestuur van iedere vereniging. Waarom dan wel in het bestuur van Ondernemend Lansingerland? Ik woon in Lansingerland, en voel me dus betrokken bij de ondernemers hier. Bovendien is er veel tuinbouw in deze gemeente, en dat is de sector waarop Van Koppen & Van Eijk zich aanvankelijk voornamelijk richtte.”

Wat is je nieuwjaarswens voor de andere leden van Ondernemend Lansingerland?

“In 2017 zijn we allemaal uit de crisis gekomen, en is de economie flink gegroeid. Ik hoop voor elke ondernemer dat die lijn doorzet. En natuurlijk wens ik alle ondernemers veel gezondheid en geluk toe.”

Meedoen?

Wilt u meewerken aan In the spotlight? Stuur dan een mail naar annelies@secretaria.nl. Spelregels: u moet lid zijn van Ondernemend Lansingerland; uw bijdrage is niet commercieel; er is een actuele aanleiding voor een interview (bijvoorbeeld een open dag); Ondernemend Lansingerland bepaalt welk lid in welke editie wordt geïnterviewd.

terug naar overzicht
Volg ons ook via social media
volg ons op Facebook volg ons op Twitter volg ons op LinkedIn