In the Spotlight Ivo Batenburg - Aannemersbedrijf Batenburg bv

Wat doet Aannemersbedrijf Batenburg?

"Ons bedrijf is gestart in 1865. Dat is dus 152 jaar geleden. We zijn een echt familiebedrijf. Ikzelf ben samen met mijn twee neven de vijfde generatie Batenburg die aan het roer staat. Onze werkzaamheden gaan van kleine en grote particuliere en bedrijfsmatige nieuwbouw en verbouw tot aan het bouwen van een complete woonwijk. We kunnen dus een breed publiek bedienen. Op 1 april 2016 hebben wij het predicaat 'Hofleverancier' ontvangen."

 
Waarom zijn jullie lid van Ondernemend Lansingerland?

"We vinden het prettig om lokale ondernemers te kennen. Zo breiden we ons netwerk uit met partijen waarmee we mogelijk zaken kunnen doen. Lokale relaties is wel zo fijn, vind ik. Daarom ben ik ook blij dat Ondernemend Lansingerland de afgelopen jaren steeds actiever is geworden in het organiseren van contact tussen leden. Als je werkt met partijen uit dezelfde regio, dan zijn de lijnen lekker kort."
 
Jullie zijn ook lid van het Directeurennetwerk.

"Het Directeurennetwerk van Ondernemend Lansingerland is voor directeuren/eigenaren van bedrijven met een bepaalde omvang. Een aantal maal per jaar komen we bijeen. Dat heeft nóg meer toegevoegde waarde. Daar ontmoet ik namelijk andere ondernemers die in ongeveer vergelijkbare situaties zitten als wij. Het is zinvol om in dit verband contact met elkaar te hebben."

 

 

terug naar overzicht
Volg ons ook via social media
volg ons op Facebook volg ons op Twitter volg ons op LinkedIn