Terugblik: Dag van de ondernemer

 

Op 17 november jl. werden in het hele land activiteiten georganiseerd om de ondernemer in het zonnetje te zetten: de Dag van de Ondernemer. In Lansingerland brachten wethouder Albert Abee en het bestuur van Ondernemend Lansingerland een bezoek aan drie ondernemers.

De middag ging van start bij de Retraiterie van Leen en Agnes Wijland; een prachtige plek aan De Rotte in Bleiswijk. De wethouder en het bestuur kregen een rondleiding en genoten van een lunch bij dit unieke, toekomstgerichte bedrijf op een schitterende locatie, midden in het groen van een verstedelijkt gebied.

Het tweede bezoek werd gebracht aan de Firma Batenburg aan de Leeuwenhoekweg. Wethouder Abee en het bestuur werden welkom geheten door Ivo, Fedor en Erik Batenburg en lieten zich verrassen door Koninklijke Batenburg en de vele kanten van het Hoekse bedrijf, dat een groot deel van de woningbouw in Bergschenhoek tot nu toe voor z’n rekening nam.

Voor een bezoek aan het derde bedrijf ging het gezelschap weer terug richting de Rotte: Outdoor Valley langs de Hoeksekade. Het bedrijf van Erik Rovekamp was door collega Maurice Maidman aangemeld voor de de Dag van de Ondernemer. “Een mooie en sportieve hoek met tal van mogelijkheden,” zo oordeelden ook de bezoekers. “Een plek die publiek uit de hele regio trekt en wonen en recreëren in Lansingerland heel aantrekkelijk maakt.” De sportieve kant konden het bestuur en de wethouder aan den lijve ondervinden: ze mochten een poging wagen de handboog te hanteren en de pijl in de roos te schieten.

We kunnen terugblikken op een zeer geslaagde tweede editie van de Dag van de Ondernemer!

Met dank aan Trees Borkus-Henskens/ De Heraut. Klik hier voor het volledige artikel.

terug naar overzicht
Volg ons ook via social media
volg ons op Facebook volg ons op Twitter volg ons op LinkedIn