Tweede editie Woonevent Lansingerland op 27 september

Om de dag nog mooier en groter in te vullen dan vorig jaar is de organisatie uitgebreid en heeft Wooning Badkamers en Keukens het parkeerterrein en de showroom beschikbaar gesteld als locatie.

Het Woonevent Lansingerland - dat plaatsvindt op zaterdag 27 september aanstaande - biedt de bezoeker uitgebreide informatie en nieuws over het verkopen en kopen, bouwen en verbouwen, beveiligen, verwarmen van woningen en nog veel meer. Daarnaast worden de bezoekers geïnspireerd over inrichting en interieur voor binnen én buiten.

 

Van plan tot pand

Heb je kleine of grote verbouwplannen? Ben je op zoek naar een nieuwe bank, bed of keuken? Komt of staat je woning in de verkoop? Wil je de laatste trends ontdekken op gebied van interieur en styling? Of wil je persoonlijk advies van een professionele woonexpert?

Kom dan naar Woonevent Lansingerland. Daar vind je alles voor in en om je huis onder één dak. Juist die krachtige combinatie van de diverse specialismen op woongebied, maken dit Woonevent Lansingerland voor iedereen aantrekkelijk.

 

Bezoekersinformatie

Het Woonevent Lansingerland vindt plaatst op zaterdag 27 september 2014 van 10:00 uur tot 17:00 uur in de showroom en op het parkeerterrein van Wooning Badkamers en Keukens, Leeuwenhoekweg 2 te Bergschenhoek. De toegang, parkeren en kinderactiviteiten zijn gratis, ook krijgen bezoekers een gratis goodiebag, zolang de voorraad strekt. Kinderactiviteiten worden verzorgd door de Koeienwei. Het wordt een gezellig dagje uit voor het hele gezin met live \'Cooking\', drankjes, hapjes en proeverijen. U bent de gehele dag van harte uitgenodigd een bezoek te brengen. De opening is om 10.00 uur en wordt gedaan door wethouder Simon Fortuyn. Voor een overzicht van de deelnemende bedrijven, die vooral uit de 3B komen, en meer informatie kunt u een kijkje nemen op: www.wooneventlansingerland.nl

terug naar overzicht
Volg ons ook via social media
volg ons op Facebook volg ons op Twitter volg ons op LinkedIn