Directeurennetwerk

Het directeurennetwerk Ondernemend Lansingerland

Een uniek en exclusief netwerk waar op een laagdrempelige manier kennis, kunde en ervaringen uitgewisseld kunnen worden tussen DGA’s, bestuur Ondernemend Lansingerland, inspirerende sprekers en burgemeester en wethouders.

Het Directeurennetwerk Ondernemend Lansingerland organiseert circa 3 bijeenkomsten per jaar. Bijeenkomsten met een actueel thema en inspirerende sprekers. Bijeenkomsten waar wethouders en burgemeester ook aanwezig zijn en u met hen in gesprek kunt over actuele onderwerpen betreffende uw bedrijf als ook onze regio. Bijeenkomsten waar u kunt netwerken, nieuwe contacten kunt leggen, oude contacten kunt verstevigen en het natuurlijk goed en gezellig kunt hebben met gelijkgestemden. Bijeenkomsten met een diversiteit aan locaties waarbij we goed zorgen voor de innerlijke mens.

De bijeenkomsten worden georganiseerd aan het einde van de dag zodat u het aangename met het nuttige kunt combineren. Uiteraard bent u ook welkom op de ca. 10 reguliere bijeenkomsten van Ondernemend Lansingerland.

Criteria voor lidmaatschap directeurennetwerk Ondernemend Lansingerland

  • Vanaf 10 medewerkers;
  • Minimaal 15% van de aandelen in bezit of eigenaar;
  • U vervult een actieve rol in uw bedrijf of organisatie;
  • U bent lid van Ondernemend Lansingerland.

Kosten lidmaatschap directeurennetwerk Ondernemend Lansingerland

Voor het lidmaatschap van het directeurennetwerk zal een contributie van € 75,- worden geheven bovenop de contributie voor het reguliere lidmaatschap van Ondernemend Lansingerland.

Klik hier om lid te worden van Ondernemend Lansingerland.

Volg ons ook via social media
volg ons op Facebook volg ons op Twitter volg ons op LinkedIn