Van de voorzitter


Door Jan Houweling

Ondernemend Lansingerland is 2018 goed gestart!

Allereerst de nieuwjaarsreceptie in restaurant Bergsche Plas. Deze werd goed bezocht én was bijzonder gezellig. Tijdens deze bijeenkomst werd het boekje “Speerpunten Ondernemend Lansingerland” overhandigd aan burgemeester Pieter van de Stadt. Deze uitgave maakten we met het oog op de gemeenteraadsverkiezingen in maart. Daarmee maken we de lokale politiek duidelijk wat volgens Ondernemend Lansingerland nodig is voor een goede lokale en regionale economie. Die speerpunten zijn: duurzaamheid, bereikbaarheid, bedrijventerreinen, lokaal aanbesteden, samenwerking en het imago van de gemeente.

Op 7 februari organiseerden we een Politiek Café in de Retraiterie te Bleiswijk. Tijdens deze bijeenkomst zijn wij als ondernemersvereniging - onder leiding van discussieleider Violet Falkenburg  - in gesprek gegaan met de lijsttrekkers van de politieke partijen. Maar liefst 8 politieke partijen waren aanwezig. Die avond zijn we echt inhoudelijk ingegaan op de speerpunten én spraken we door over hoe ondernemers en gemeente met elkaar kunnen samenwerken aan een sterke economische regio en een gemeente waarin het prettig wonen en werken is.

Na deze serieuze en inhoudelijke gesprekken met de politiek willen we tijdens de volgende bijeenkomst  meer de nadruk leggen op gezelligheid en - voor wie wil - een ´lichte´ activiteit. Op 21 februari organiseren we een geweldige Winter BBQ bij Outdoor Valley. Een winterse combinatie van eten, drinken, netwerken.

Kortom, ook in het nieuwe jaar combineren we inhoud, gezelligheid en netwerken om als ondernemersvereniging te zorgen voor goede contacten tussen ondernemers en de belangenbehartiging namens de ondernemers in Lansingerland.

Hou de agenda op onze website in de gaten. Ook is op onze website het boekje met onze speerpunten in te zien en te downloaden.

Wij zien u graag weer op de volgende bijeenkomst.

Jan Houweling,

Voorzitter Ondernemend Lansingerland

Volg ons ook via social media
volg ons op Facebook volg ons op Twitter volg ons op LinkedIn