Van de voorzitter


Door Jan Houweling

Van zomerse ideeën naar concrete plannen

Wat heeft de zomervakantie u opgeleverd? Bent u uitgerust en weer vol energie? Had u ‘quality time’, bijvoorbeeld met uw gezin? Of was het ook een periode om terug te blikken of aan nieuwe plannen te denken?

Een andere omgeving inspireert vaak en brengt nieuwe ideeën. Schrijf ze snel op, voordat ze in alle drukte weer wegebben. Zet ze om in concrete acties. Én deel uw ideeën met collega-ondernemers op onze netwerkbijeenkomsten. Leuk!

Ook als vereniging zitten we vol ideeën, maken we nieuwe plannen en werken op dit moment aan de invulling van het programma in 2019.

We kunnen terugkijken op een prachtig Zomerevent, eind juni. Samen met onze leden hebben gewandeld, gestept, gegolfd en in een Trabant gereden. De opkomst, sfeer, entourage bij Outdoor Valley en het eten van Mama-San waren top!

En op 6 september was er de ‘Meet & Greet’ tussen ondernemers en de gemeenteraad. Burgemeester Pieter van de Stadt opende de bijeenkomst met een duidelijke uitleg over de rolverdeling binnen de gemeente. Vervolgens waren er pitches en speeddate-sessies, waarbij ondernemers en raadsleden elkaar beter leerden kennen. Uiteraard was daarbij opnieuw aandacht voor onze speerpunten richting politiek.

Mogelijk is het u al opgevallen dat we actiever zijn op social media. Eva Sebbar, van Evacommunicatie, is sinds kort kandidaat bestuurslid binnen onze vereniging en is enthousiast gestart met het inzetten van social media, onder meer om de binding mét en tussen leden te versterken. Meer over Eva leest u op onze website, ‘in the spotlight’.

Onze agenda staat de komende tijd weer vol met mooie evenementen. Zo organiseert onze partner ING op maandag 24 september de BusinessBoost Experience.  Al onze leden mogen daaraan deelnemen en hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen.

Enkele weken later is de jaarlijkse Oostlanddag. Dit jaar is het 10-jarig jubileum op 10-10-2018! Schrijf u snel in voor de workshops en een feestelijk avondprogramma met een inspirerende spreker.

Op 16 oktober houden wij voor de tweede keer dit jaar een lunch voor nieuwe leden. Fijn om te zien dat leden zich blijven aanmelden en het belang inzien van ‘de kracht van het netwerk’ van Ondernemend Lansingerland!

Wij zien u graag weer op een volgende bijeenkomst.

Jan Houweling,

Voorzitter Ondernemend Lansingerland.

Volg ons ook via social media
volg ons op Facebook volg ons op Twitter volg ons op LinkedIn