Agenda

Onze bijeenkomsten: informatief én gezellig

Ongeveer 12 keer per jaar organiseert Ondernemend Lansingerland bijeenkomsten voor leden. Stuk voor stuk bijeenkomsten met een 'nuttige gezelligheid': goed voor uw kennis én uw netwerk.

De bijeenkomsten van Ondernemend Lansingerland zijn divers: zoals golftoernooien, outdoor-evenementen, bezoek aan sportevents, een zomerfeest en de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst, bedrijfsbezoeken, thema-avonden met boeiende sprekers en interactieve lezingen.

Netwerken is een belangrijk onderdeel van onze bijeenkomsten. Onder het genot van een hapje en een drankje wisselt u van gedachten met andere ondernemers. U ontdekt wat er allemaal binnen de eigen gemeentegrenzen te vinden is. Het zal u verbazen welke ondernemingen er bij u in de gemeente gevestigd zijn...

18 december

Eindejaarsborrel bij FERRO

Graag nodigen wij u uit voor alweer de laatste netwerkborrel van 2018. Tijdens onze gezellige eindejaarsborrel hebt u volop gelegenheid om met elkaar het afgelopen jaar door te spreken, onder het genot van een hapje en een drankje.

Datum: 18 december 2018 | Tijd: 17:00:00 | Locatie: Restaurant Wijnbar FERRO, Herenstraat 40 in Berkel en Rodenrijs Lees meer
09 januari

Nieuwjaarsbijeenkomst in Lake House Rotterdam

Programma volgt nog.

Datum: 09 januari 2019 | Tijd: 17:00:00 | Locatie: Bergse Bosdreef 6, 2661 GN Bergschenhoek Lees meer
11 februari

Yes Delft i.s.m. de Rabobank

Programma volgt nog.

Datum: 11 februari 2019 | Tijd: 18:00:00 | Locatie: Yes Delft Lees meer
Volg ons ook via social media
volg ons op Facebook volg ons op Twitter volg ons op LinkedIn