Agenda

Onze bijeenkomsten: informatief én gezellig

Ongeveer 12 keer per jaar organiseert Ondernemend Lansingerland bijeenkomsten voor leden. Stuk voor stuk bijeenkomsten met een 'nuttige gezelligheid': goed voor uw kennis én uw netwerk.

De bijeenkomsten van Ondernemend Lansingerland zijn divers: zoals golftoernooien, outdoor-evenementen, bezoek aan sportevents, een zomerfeest en de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst, bedrijfsbezoeken, thema-avonden met boeiende sprekers en interactieve lezingen.

Netwerken is een belangrijk onderdeel van onze bijeenkomsten. Onder het genot van een hapje en een drankje wisselt u van gedachten met andere ondernemers. U ontdekt wat er allemaal binnen de eigen gemeentegrenzen te vinden is. Het zal u verbazen welke ondernemingen er bij u in de gemeente gevestigd zijn...

27 juni

Zomerevent 2018

Dit jaar is het zomerevent bij uitstek geschikt voor de sportieve leden binnen onze vereniging, maar ook de minder sportieve leden kunnen hier uiteraard aan deelnemen!

Datum: 27 juni 2018 | Tijd: 17:30:00 | Locatie: Outdoor Valley, Hoeksekade 141 te Bergschenhoek Lees meer
11 juli

Ondernemerscafé Oostland - zomerborrel

Samen met VNO-NCW heten wij u van harte welkom op een zomerse borrel. Met een hapje en een drankje sluiten we de eerste helft van 2018 af, delen we vakantieplannen en kijken vooruit naar de tweede helft van het jaar.

Datum: 11 juli 2018 | Tijd: 17:00:00 | Locatie: Muller & Co Lees meer
06 september

Meet & Greet nieuwe raadsleden

Kennis maken met de nieuwe raadsleden van de gemeente Lansingerland.

Datum: 06 september 2018 | Tijd: 18:00:00 | Locatie: Boerderij Het Lansingerland Lees meer
Volg ons ook via social media
volg ons op Facebook volg ons op Twitter volg ons op LinkedIn volg ons op GooglePlus Volg ons op Pinterest Volg ons op YouTube Volg ons op Vimeo