Lid worden

Lid worden van Ondernemend Lansingerland? U bent van harte welkom!

Bent u ondernemer in Lansingerland? Of voert u als beroepsbeoefenaar bedrijfsactiviteiten in deze regio? Sluit u dan aan bij Ondernemend Lansingerland. Want hoe meer leden, hoe beter we de belangen van regionale ondernemers kunnen behartigen.

Om lid te worden kunt u het contactformulier invullen. Wilt u meer informatie over Ondernemend Lansingerland, neem dan contact op met een van de bestuursleden of bezoek vrijblijvend een van onze bijeenkomsten. Zo ontdekt u of Ondernemend Lansingerland ook voor uw onderneming toegevoegde waarde heeft.

Voorwaarden

U bent als ondernemer in Lansingerland van harte welkom om lid te worden, ongeacht de omvang van uw bedrijf of organisatie. Wel hebben zijn er enkele toelatingscriteria voor nieuwe leden:

1. Voldoen aan alle wettelijke vereisten van ondernemerschap;

2. Een goede reputatie hebben;

3. Actief zijn in handel, industrie of dienstverlening;

4. Gevestigd zijn in Lansingerland.

Voert u als beroepsbeoefenaar bedrijfsactiviteiten in de gemeente Lansingerland? Stuur dan een e-mail naar het bestuur (info@ondernemendlansingerland.nl). Het bestuur neemt uw aanvraag in behandeling.  

Lidmaatschap en contributie

Een lidmaatschap geeft u het recht om alle activiteiten van de vereniging bij te wonen. De activiteiten van de vereniging zijn in het algemeen gratis.

Begin april worden jaarlijks de contributie nota’s verstuurd. De contributie bedraagt € 210,- (excl. btw) per jaar per lidmaatschap.

Beëindigen van het lidmaatschap

Wilt u het lidmaatschap van Ondernemend Lansingerland opzeggen? Dan dient u dit schriftelijk te doen en uiterlijk 4 weken vóór het einde van het lidmaatschapsjaar (1 januari - 31 december). De opzegging kan door het lid als definitief worden beschouwd na ontvangst van een schriftelijke bevestiging van het secretariaat van Ondernemend Lansingerland.

Algemene voorwaarden

Wilt u lid worden, of overweegt u uw lidmaatschap te beëindigen? Bekijk dan hier het Huishoudelijk Reglement van Ondernemend Lansingerland.

U kunt u hier aanmelden voor een lidmaatschap. 

Volg ons ook via social media
volg ons op Facebook volg ons op Twitter volg ons op LinkedIn