In de spotlight: Marie-José Heshusius, Golfbaan-Brasserie De Hooge Rotterdamsche

In de rubriek 'In the spotlight' stelt een lid of partner van Ondernemend Lansingerland zich voor. Deze keer Marie-José Heshusius, Clubmanager bij Golfbaan en Brasserie De Hooge Rotterdamsche aan de Rottebandreef in Bergschenhoek. "Bij onze Brasserie heb je een schitterend uitzicht op een on-Nederlands mooi landschap."

Voor de golfers onder ons: waarom zou ik naar De Hooge Rotterdamsche gaan?

"We zeggen wel eens: De Hooge Rotterdamsche is het best bewaarde geheim van Rotterdam. Maar we willen niet persé een geheim zijn. Onze golfbaan van 60 hectare ligt namelijk op een schitterende locatie. Op de top van de heuvel - op zo'n 25 meter hoogte - ligt het clubhuis met de Brasserie. Daar heb je een schitterend uitzicht op de skyline van Rotterdam.

En wat kunnen niet-golfers bij jullie vinden?

"In de Brasserie is iedereen welkom - ook als je niet golft. Er is ruime parkeergelegenheid, een schitterend terras, een uitgebreide kaart. De Brasserie is daarmee zeer geschikt voor een kopje koffie, lunches en diners, maar ook voor bijvoorbeeld vergaderingen, feesten, bruiloften, recepties of eindejaarsborrels. Die kunnen we indien gewenst combineren met een golfclinic. In de winter kunnen we op het terras bijvoorbeeld een winter-barbecue organiseren."

Waarom zijn jullie lid van Ondernemend Lansingerland?

"We vinden het belangrijk een band op te bouwen met ondernemers uit de regio. En soms komt daar wat uit. Zo is onze Brasserie een schitterende plek voor een personeelsfeest. Via Ondernemend Lansingerland kunnen we dus ons netwerk uitbreiden en zichtbaarder worden. Zo blijft De Hooge Rotterdamsche steeds minder het best bewaarde geheim!”

Heb je nog een leuke aanbieding voor leden van Ondernemend Lansingerland?

"Zeker. We bieden alle leden een gratis golfles aan. Als je alleen komt, krijg je 25 minuten les, en bij 2- 4 personen ( maximaal) zelfs 55 minuten. We laten dan zien dat golf echt niet chique en exclusief is, maar juist een zeer gezellige sport. Wie zin heeft kan mij een mailtje sturen: clubmanager@dehoogerotterdamsche.nl."

terug naar overzicht
Volg ons ook via social media
volg ons op Facebook volg ons op Twitter volg ons op LinkedIn