In de spotlight: Sander van Schie, VSVK

In de rubriek 'In the spotlight' stelt een lid of partner van Ondernemend Lansingerland zich voor. Deze keer Sander van Schie, directeur/eigenaar van VSVK, dat landelijk actief is als onderaannemer op het gebied van infra.

Wat doet Van VSVK?

“In een notendop: onze klanten hebben een uitdaging, wij hebben de oplossing. We zorgen ervoor dat infra-werkzaamheden veilig en efficiënt worden uitgevoerd. Dat doen we in opdracht van grote aannemers in de infra. We zijn landelijk actief, van Vlissingen tot Den Helder. We hebben ook nog een vestiging in Zeeland. Maar we werken natuurlijk graag in deze regio, al was het alleen al wegens de files.”

Waarom zijn jullie lid van Ondernemend Lansingerland?
“De bijeenkomsten van Ondernemend Lansingerland zijn gezellig. Er is altijd een goede sfeer. En het is een goede plek om met ondernemers te sparren en kennis te delen, bijvoorbeeld over personeel en ondernemerschap. Maar helaas ben ik de afgelopen periode weinig naar bijeenkomsten geweest. We hebben het namelijk - gelukkig - nogal druk met VSVK.”

Heb je nog een boodschap voor andere leden?
“Sta eens stil bij kleine successen. Want juist die kleine successen maken je werk leuk. Durf bijvoorbeeld goede cijfers of een goed project te vieren, want daarvoor ben je het hele jaar aan het werk. Maar eerlijk is eerlijk: ik doe het zelf ook te weinig...”

Meedoen?
Wilt u meewerken aan In the spotlight? Stuur dan een mail naar annelies@secretaria.nl. Spelregels: u moet lid zijn van Ondernemend Lansingerland; uw bijdrage is niet commercieel; er is een actuele aanleiding voor een interview (bijvoorbeeld een open dag); Ondernemend Lansingerland bepaalt welk lid in welke editie wordt geïnterviewd.

terug naar overzicht
Volg ons ook via social media
volg ons op Facebook volg ons op Twitter volg ons op LinkedIn