In the spotlight: Eva Sebbar, Evacommunicatie

Wat doet Evacommunicatie?

"Ik help bedrijven en organisaties met online communicatie en marketing. De laatste jaren gaat dat vooral om social mediamarketing. Daarbij kun je denken aan online advertenties, online marketingplannen en social mediastrategieën. Dat doe ik inmiddels ruim twintig jaar. Ik startte met offline communicatie, dat ging over in online communicatie, en daar zijn later de social media bijgekomen. Mijn klanten vind je in heel Nederland. Nee, in de regio heb ik geen klanten. Ik woon nog maar kort in Lansingerland."

 Was dat je reden lid om te worden van Ondernemend Lansingerland?

"Nee, eigenlijk niet. Wat wél de reden was? Toen ik in 2014 in Lansingerland kwam wonen, wilde ik mensen ontmoeten. Je aansluiten bij een ondernemersvereniging is dan handig voor je netwerk. En het is gezellig."

 En je bent nu ook kandidaat bestuurslid!

"Dat klopt. Ik zag dat het bestuur iemand zocht voor social media. Daar had ik wel zin in. Social media zijn namelijk goed in te zetten om de binding met leden te versterken, ook met leden die te druk zijn om veel bijeenkomsten te bezoeken. Met social media kun je dus werken aan de community rondom Ondernemend Lansingerland."

 

terug naar overzicht
Volg ons ook via social media
volg ons op Facebook volg ons op Twitter volg ons op LinkedIn