Ondernemend Lansingerland is actief!

Als bestuur zijn we ook actief in de belangenbehartiging richting politiek, actief in evenementen, actief in samenwerking met andere verenigingen en ga zo maar door.

Wist u dat we binnen de vereniging ook een directeurennetwerk hebben? Op 16 mei waren we met de DGA-leden bij Van der Linde Interieur. Eigenaren Mira en Gerard vertelden over hun mooie bedrijf, het verleden, hun blik op de toekomst, hun samenwerking en wat er komt kijken bij het ondernemen. Floris Venneman was de gastspreker van deze avond. Hij deelde met zijn aanstekelijke enthousiasme zijn ondernemersverhaal met ons.

Gelukkig is de nieuwe coalitie van de gemeente Lansingerland nu bekend. Deze coalitie bestaat uit Leefbaar3B, VVD, CDA en ChristenUnie en presenteerde maandagmorgen 11 juni bij Outdoor Valley in Bergschenhoek het coalitieakkoord ‘Groeien, Versterken & Koesteren’. Wij mochten erbij zijn als ondernemersvereniging.

Het vervolg op ons Politiek Café is, als gevolg van de langere formatieperiode uitgesteld, maar gaat zeker door! Op 6 september organiseren wij een Meet & Greet met de nieuwe raadsleden. Ook met de burgemeester en de nieuwe wethouders (of niet nieuw, maar wel met een andere portefeuille), wordt nader gesproken over het economisch klimaat voor onze leden in de gemeente en regio. Daarbij brengen wij onze speerpunten richting politiek onder de aandacht.

Het volgende event staat binnenkort alweer voor de deur: het Ondernemerscafé Oostland. Samen met VNO-NCW heten wij u van harte welkom op deze zomerse borrel. Met een hapje en een drankje sluiten we de eerste helft van 2018 af, delen we vakantieplannen en kijken vooruit naar de tweede helft van het jaar. We zien u graag op het terras van Muller & Co op 11 juli!

Jan Houweling,

Voorzitter Ondernemend Lansingerland

terug naar overzicht
Volg ons ook via social media
volg ons op Facebook volg ons op Twitter volg ons op LinkedIn