Oostlanddag 2019 komt er aan!

Het is het grootste ondernemersevent van de regio. Op woensdag 9 oktober 2019 vindt de elfde editie plaats van de Oostlanddag. Een schitterend event, georganiseerd door maar liefst 5 ondernemersverenigingen, in samenwerking met de Rabobank en de beide gemeenten (Pijnacker-Nootdorp en Lansingerland). Deze samenwerking met meerdere lokale verenigingen en gemeenten is uniek. Samen maken we er weer een mooi event van! 

Dit jaar is het thema: ‘Future Fit’. Ofwel: hoe ‘fit’ en hoe toekomstbestendig zijn ondernemers en hun bedrijven zijn in onze regio? De uitnodigingen voor onze leden gaan volgende week de deur uit.

Het programma staat als een huis en borduurt voort op het succes van voorgaande jaren. In de middag zijn er 5 verschillende bedrijfsbezoeken waarvoor ondernemers zich kunnen inschrijven. In de avond zijn er, naast een aansprekende avondvoorzitter, verschillende gastsprekers. Zij vertellen hoe zij hun bedrijf ‘future fit’ blijft. Daarmee willen we Oostlandse ondernemers inspireren. Want een snel veranderende wereld biedt veel kansen.

Ondernemend Lansingerland is nauw betrokken bij de organisatie van de Oostlanddag. Dit jaar ben ik ook gevraagd als een van de gastinspiratoren op de avond. Daarbij wil ik de aanwezigen kennis laten maken met de manier waarop wij binnen ons bureau de nieuwste technieken inzetten en wat dat betekent voor onze werkzaamheden nu én in de (nabije) toekomst.

Ook is er bij een van onze leden een bedrijfsbezoek in de middag georganiseerd. Outdoor Valley heeft een speciaal Future Fit-programma samengesteld, inclusief een buitenactiviteit. Kortom, meld je aan zodra het kan, want de bedrijfsbezoeken zijn snel vol.

Verder kunnen we als vereniging terugkijken op mooie en geslaagde zomerse evenementen. Ook voor de komende periode staan er mooie activiteiten op de agenda. Een bedrijfsbezoek bij Dijkshoorn met als thema ‘Circulair ondernemen in de agribusiness’, een nieuwe ledenlunch met gelukkig weer veel nieuwe ondernemers, een bezoek aan het kantoor van de toekomst i.s.m. ING en een directeurennetwerk.

Kortom, houd onze agenda op de website in de gaten. Ik hoop veel van onze leden te ontmoeten op 20 september bij Dijkshoorn en natuurlijk op 9 oktober op de Oostlanddag 2019!

Graag tot ziens op onze bijeenkomsten. En bent u nog geen lid, kom dan gerust een keer kennismaken. Aanmelden kan via het contactformulier op de website ondernemendlansingerland.nl

Jan Houweling,

Voorzitter Ondernemend Lansingerland

 

terug naar overzicht
Volg ons ook via social media
volg ons op Facebook volg ons op Twitter volg ons op LinkedIn