Politici bedanken ondernemers voor banen en welvaart

Politici bedanken ondernemers voor banen en welvaart

De Dag van de Ondernemer: een mooie gelegenheid om ondernemers eens in het zonnetje te zetten, bedacht de VVD Zuid-Holland. Dat was dus precies wat de Statenfractie vrijdag bij VSVK Infra Techniek in Berkel en Rodenrijs deed, samen met de lokale VVD-fractie, wethouder Kathy Arends en Tweede Kamerlid Martin Wörsdörfer.

“Wij willen jullie vanuit de politiek bedanken voor de groei, de banen, de innovatie en de welvaart in heel ons land”, zei VVD-Statenlid Laurine Bonnewits tegen de aanwezige ondernemers. “Het wordt nog wel eens vergeten dat het de ondernemers zijn die veel risico’s nemen om onze economische motor aan de praat te houden.”

Tijdens het evenement gingen ondernemers en politici met elkaar in gesprek. “Wij willen u laten zien dat we er voor u zijn. Niet alleen vandaag, maar altijd. We zullen niet altijd meteen een oplossing hebben, maar we kunnen wel met u meedenken en ons best voor u doen”, zei Bonnewits.

Tweede Kamerlid Wörsdörfer wees erop dat ondernemers het beste weten wat de invloed is van wetten en regels. Landelijk is er daarom een ‘mkb-toets’ ingevoerd, waarmee wordt gecontroleerd of ondernemers last krijgen van nieuwe wet- en regelgeving. Wörsdörfer pleitte er voor zulke toetsen ook op lokaal niveau in te voeren.

terug naar overzicht
Volg ons ook via social media
volg ons op Facebook volg ons op Twitter volg ons op LinkedIn