Van de voorzitter


Door Jan Houweling

Ondernemend Lansingerland trekt nieuwe leden aan!
 
De afgelopen twee maanden zijn voorbij gevlogen. De gemeenteraadsverkiezingen zijn achter de rug. Onze speerpunten hebben we in de aanloop hiernaartoe veelvuldig onder de aandacht gebracht bij de politiek. Ook hebben we meerdere raadsleden mogen verwelkomen op onze bijeenkomsten naar aanleiding van onze uitnodiging tijdens het Politiek Café begin februari.

Maar ook de komende maanden en jaren blijven we aandacht vragen voor de ondernemers in Lansingerland. Door in gesprek te komen en te blijven willen we ervoor zorgen dat onze speerpunten terugkomen in het Coalitieprogramma. Zo staat er binnenkort een ‘Meet and Greet’ met de nieuwe raadsleden op het programma. Zorg dat u erbij bent!

Op 21 februari organiseerden we een Winter BBQ bij Outdoor Valley met veel gezelligheid in combinatie met een ‘lichte’ activiteit (boog -en luchtbuksschieten). Het was die avond koud, maar de sfeer was er niet minder om.
Bij één van onze nieuwe leden, Muller&Co, was er 15 maart een bijeenkomst over de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Esther Sonneveld, onze vicevoorzitter, gaf daar een duidelijke presentatie over de basisbeginselen van de AVG. Ze lichtte toe welke vereisten de AVG aan de gemiddelde mkb'er stelt. Niets doen is geen optie. Bent u al ‘AVG-proof’ voor 25 mei?

Het afgelopen jaar mochten we zeer veel nieuwe leden verwelkomen: van bekende ervaren bedrijven tot zelfstandige ondernemers en nieuwkomers in Lansingerland. Om die reden hebben we 20 maart een ‘nieuwe ledenlunch’ gehouden met ongeveer 20 ondernemers. De reacties na afloop waren zeer enthousiast en bemoedigend. Wat fijn om te zien dat de energie die we als bestuur, maar ook zeker vanuit onze leden, in de vereniging steken, zijn vruchten afwerpt.

Op 11 april is de ALV, waarvoor we ook weer een interessante spreker hebben aangetrokken, waarmee we de verbinding willen leggen tussen zakelijk gebruik van social media en de kracht van de ondernemersvereniging.
Hou de agenda op onze website in de gaten, want wij zien u graag weer op een volgende bijeenkomst.

Ter afsluiting nog een nieuwtje: we zijn blij dat we het bestuur hebben mogen versterken met Eva Sebbar als kandidaat bestuurslid, waarbij ze samen met Annelies verdere invulling geeft aan de portefeuille Communicatie en Social Media.

Ik wens u een prettige zomer!

Jan Houweling,

Voorzitter Ondernemend Lansingerland

Volg ons ook via social media
volg ons op Facebook volg ons op Twitter volg ons op LinkedIn volg ons op GooglePlus Volg ons op Pinterest Volg ons op YouTube Volg ons op Vimeo