Van de voorzitter


Door Jan Houweling

Ook in de zomer genoeg te ondernemen!

Een goede balans vinden in werk en ontspanning is voor iedereen belangrijk. Ook als ondernemersvereniging zoeken we deze balans in onze bijeenkomsten.

De afgelopen periode hebben we mooie, serieuze, informatieve en inhoudelijke bijeenkomsten gehad. De ALV, de lunchsessie over het inkoop -en aanbestedingsbeleid van de gemeente èn de bijeenkomst over de Informatieplicht Energiebesparing, waarbij Reinier van den Berg ons met zijn enthousiasme en zijn verhaal over het klimaat tot het einde toe wist te boeien.

Maar we behandelen niet alleen serieuze thema’s en onderwerpen. Onze bijeenkomsten zijn ook gericht op ontspanning en gezelligheid. Ondernemers onder elkaar!
Vorige week woensdag hebben we de zomer ingeluid met ons jaarlijkse spetterende Zomerevent. We hebben gevaren met elkaar over de Rotte en de Rotterdamse bierbrouwerij Noordt bezocht.
De jaarlijkse zomerborrel, georganiseerd door Ondernemend Lansingerland en VNO-NCW Oostland, wordt gehouden op donderdag 11 juli a.s. in de binnentuin van Muller & Co.

Na deze zomerse evenementen zijn we er even tussenuit voor een periode van vakantie en ontspanning. Maar vanaf september staat er alweer genoeg op het programma en houden we vast aan een gezonde mix van inhoud, thema’s, serieuze onderwerpen, gezelligheid, activiteiten, goede sprekers, netwerken, bedrijfsbezoeken en leuke uitstapjes.
Houd dus onze agenda op de website in de gaten. Ik hoop veel van onze leden te ontmoeten op onze zomerborrel bij Muller & Co. 

En kent u een ondernemer die lid wil worden van onze vereniging? Neem hem of haar dan gerust een keer mee om kennis te maken. Aanmelden kan via de website of via e-mail: info@ondernemendlansingerland.nl
Een fijne zomer!

Jan Houweling,
Voorzitter Ondernemend Lansingerland

Volg ons ook via social media
volg ons op Facebook volg ons op Twitter volg ons op LinkedIn